Do finále Slovenského pohára vo futbale postúpila Artmedia Bratislava

20.04.2005 Celý región

Steel Trans Ličartovce - Artmedia Bratislava 1:2 (1:1)\r\nprvý zápas 1:2, do finále SP postúpila Artmedia\r\nGóly: 41. Piatka - 7. Šebo, 88. Fodrek
ŽK: 45. Bicák - 45. R. Novák
rozhodovali: Vlk - Slyško, Balko
1915 divákov

Zostavy:
Ličartovce: Pulen - Kišš, R. Školník, Beňo, R. Šimko - Lazúr (30. Jelšic), Lesniak (71. T. Šimko), Pavol Majerník, J. Majoroš ml. , Bicák - Piatka
Artmedia: Čobej - Kotula, Burák, J. Ďurica - Mikulič, R. Novák (80. Bukvič), Borbély, J. Kozák, Tchuř - Šebo, Fodrek (90. Šoltís)

Jozef Daňko (tréner Ličartoviec): \"Aj na mokrom teréne sme hrali kombinačne dobre. Svoje urobil rýchly gól, ktorý sme inkasovali už v úvode. V tomto stretnutí nás nepodržal brankár. Rovnako ako druhý gól v Bratislave, aj domáce dva boli z kategórie lacnejších. Hráčom však nemôžem nič vyčítať, všetci sa snažili. \"

Vladimír Weiss (tréner Artmedie): \"Bol to vynikajúci zápas. Povedal by som, že lepší ako niektoré v najvyššej súťaži. Diváci sa mali na čo pozerať. Ličartovce mali síce prevahu, ale my sme mali nebezpečnejšie protiútoky. Domáci podali kvalitný výkon a cestu do finále nám sťažili. \"
 

Vyberte región